IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън: Оцелях, напук на всичко и всички

23 януари 2023 10 30

Актрисата е готова да разкаже историята си по свой начин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън най-накрая разказва своята история.

В нов документален филм и автобиография, които излизат на 31 януари, актрисата споделя повече за личния и любовния си живот, кариерата, препятствията, злоупотребите и насилието. Миналата година, когато сериалът „Пам и Томи“ излезе в Hulu, разказващ историята за любовта между Андерсън и Томи Лий, и откраднатата им секс касета, актрисата не пророни и дума. Сега обаче е готова да сподели своята страна от историята.

Както обяснява в интервю за списание People, синовете ѝ Брандън на 26 и Дилън на 25 години са били тези, които са я насърчили да разкаже повече за живота си. Андерсън споделя, че изпитва леко притеснение преди книгата и филмът да излязат, защото последната година, в която отново е преминала през определени неща, е била като терапия.

„Много съм горда от свършеното. Това е нещо, в което съм написала всяка една дума сама. Нямах помощник. Нямах и човек, който да пише вместо мен“, казва Памела за мемоара си Love, Pamela. „Това е история за едно момиче, което успява. Момиче от малък град, което отива в Лос Анджелис и просто преминава през луди и странни приключения, след което се завръща у дома“.

Процесът на писане е разкрил дълбоки емоции. „Нямах представа колко гняв имах в себе си или колко терапевтично ще бъде не само за мен, но и за хората около мен, като майка ми“, казва Андерсън. Описва писането на книгата като „лечебен процес“, който е изключително щастлива да сподели с хората и се надява, че те ще бъдат вдъхновени от историята ѝ.

Актрисата споделя, че през годините множество истории са писани за нея, но никога не са били с нейните думи. „Смятам, че единственият начин да опознаеш човек, е като чуеш историята от неговата уста. Мисля, че писането на книгата е нещо овластяващо за мен“, казва още Памела.

В края на краищата, тя е щастлива да каже, че синовете ѝ Брандън и Дилън са впечатлени от честността ѝ и това, че пише книгата по собствен начин. Те обаче са я посъветвали да поиска помощ – нещо, което Андерсън не прави. След като прочитат крайния резултат, момчетата са били шокирани, че се е получило толкова добре.

„Просто исках да бъда честна, истинска и да разкажа цялата история за живота си. Чувствам, че това е много, много важно за мен – да го напиша така, както е от началото до края“, категорична е Памела.

Семейна подкрепа за Памела Андерсън при дебюта ѝ на Бродуей

„Не съм жертва, а оцеляла“: Памела Андерсън разказва своята история

По-голямата част от мемоара е написан в къщата на баба ѝ и дядо ѝ във Ванкувър, много близо до родното ѝ място. Именно там тя започва да върви назад по стъпките на живота си. Описва се като малко момиче, което обичало насекомите и змиите, природата и да се катери по дърветата. „Младо момиче, което започна да губи вяра във възрастните, след като беше наранено и малтретирано като малко“.

Първата история за тормоз, която Андерсън разказва, включва нейна детегледачка, която я е малтретирала сексуално. По думите ѝ, жената я е карала да играят „странни игри върху тялото й“. Заплашила я е да не казва на никого, което накарало малкото момиченце да се страхува и да си мълчи.

„Опитвах се да защитя брат си. Не исках това да се случва и с него, така че правех всичко, за да не го докосва. Бях много засрамена. Не казах на никого. Не знаех какво да правя“.

Андерсън си замълчава и няколко години по-късно, когато е изнасилена от мъж, който е с 10 години по-голям от нея. Всичко се случва, когато тя е на 12-13 години. След това, актрисата казва, че просто се предала. „Това беше последният пирон в ковчега ми“.

След всичките тези травми в детството, Памела си спомня, че като голяма не е искала да се поглежда в огледалото. „Никога не съм мислила, че съм хубава. Винаги съм смятала, че съм атлетична и забавна. Може би заради всичко случило се в детството ми, не исках да бъда красива. Не исках да притежавам качества, с които да привлека внимание“, разказва секссимволът на 90-те.

Памела Андерсън ни върна в 90-те с новата си реклама

Постепенно Андерсън започва да набира сила, изнасяйки се от вкъщи на 17 години. Започва своята собствена кариера, появявайки се за първи път по телевизията като част от реклама за канадска бира. Малко след това получава обаждане от Playboy и останалото е история.

Книгата Love, Pamela и документалният филм на Netflix Pamela, a Love story ще се появят на 31 януари.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари